Meistä

MP Creative Metal on vakaa yritys, jonka toiminta on joustavaa ja hyvin jäsenneltyä. Meillä on tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakkaita. Vahvuutemme ovat laajassa osaamisessa sekä luovassa ajattelussa yhdessä modernin laitteiston kanssa.

Jokainen tiimistämme osallistuu aktiivisesti kehitysprosesseihin ja haluammekin jatkuvasti oppia uutta. Tämänhetkisiä tilojamme on mahdollisuus laajentaa ja tulemmekin jatkossa panostamaan entistä enemmän tuotekehitykseen, myyntiin ja markkinointiin. Joustavuus, kustannustehokkuus ja laatu ovat meille tärkeitä asioita.

YRITYKSEN UUDELLEENJÄRJESTELYT 2010

Oy MP Creative Metal Ab perustettiin vuonna 2010 kun Per Storbjörk (Per Storbjörk T:mi) ja hänen poikansa Mikael Storbjörk perustivat yhteisen yrityksen. Osaamista yritykseltä löytyy jo vuodesta 1987 lähtien ja juuri se on ollut Oy MP Creative Metal AB:n liiketoiminnan ytimessä.

Tänä päivänä yritys työllistää seitsemän henkilöä. Henkilöstön koulutus on tärkeässä asemassa yrityksessä, jotta asiakkaille pystytään toimittamaan tuotteet, joiden valmistukseen on tarvittu sekä uudenaikaista teknologiaa että erilaisten koneiden käytön osaamista. Lisäksi tietotaitoa tarvitaan myös siihen että lopputulos on tehokkaasti, laadukkaasti ja kannattavasti toteutettu.

KEKSIJÄNÄ KOKO ELÄMÄ

Per aloitti kehittämään erilaisia metallikeksintöjä jo 1980-luvulla. Yrityksensä T:mi Per Storbjörk hän perusti vuonna 1985. Vastatakseen ruotsalaisten tieliikennelaitosten kysyntään kehitti hän erityisratkaisun, jonka avulla jäätyneet tierummut saatiin avattua helposti ja nopeasti.Keksinnöstä tuli menestys ja yrityksen tuotanto lähti käyntiin. Kaikki valmistetut tuotteet myytiin Ruotsiin ja myöhemmin myynti käynnistyi myös Suomen puolella. Nykyään letkukelaimia ja höyryletkuja käytetään joka puolella Suomea.

Perillä on aina ollut paljon ideoita ja uusia tuotteita on saatu markkinoille vuosien saatossa. Tänä päivänä yritystä vetää Perin poika Mikael, mutta Per on edelleen aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa – eläkepäivistään huolimatta.

HALUATKO TULLA MEILLE TÖIHIN?

Ota yhteyttä