Om oss

MP Creative Metal är ett stabilt företag med välfungerande och strukturerad verksamhet. Vi har nöjda och återkommande kunder. Vår styrka ligger i ett brett kunnande, kreativt tänkande i kombination med modern utrustning.

Vi är ett dynamiskt team där alla deltar aktivt i utvecklingsprocesserna, vi strävar till att ständigt utvecklas och ta oss an nya utmaningar. I våra befintliga utrymmen har vi ännu möjlighet till tillväxt och vi kommer att satsa mera på produktutveckling, marknadsföring och försäljning under kommande år. Flexibilitet, kostnadseffektivitet och kvalitét är ledord som ligger oss nära.

företaget ombildades 2010

Företaget ombildades år 2010 då Per Storbjörk (f:ma Per Storbjörk) och sonen Mikael Storbjörk skapade det nya företaget ”Oy MP Creative Metal Ab”. Kunnandet i företaget grundar sig så långt som till år 1987 och just kunnandet har alltid varit viktigt.

I dag är vi 7 anställda i företaget. För att leverera en bra kvalitet på ett effektivt och lönsamt sätt är det viktigt att vi ger vår personal den utbildning och kunskap som krävs för att kombinera dagens moderna teknik med en mångsidig användning av vår maskinpark.

uppfinnare hela sitt liv

Per började jobba med olika uppfinningar i metall redan på 1980-talet och grundade F:ma Per Storbjörk 1985. Efter förfrågan frånvägverket i Sverige konstruerade och tillverkade han specialutrustning för att tina upp frusna vägtrummor. Detta blev en succe´och tillverkningen kom igång på allvar. Allt som tillverkades gick till svenska vägverken, men efterhand kom också försäljningen i Finland igång, och idag finns slangvindan med ångslang över hela landet. Per har alltid haft nya idéer och många nya produkter har tillkommit under åren som gått, både stora och små projekt.

Idag är det sonen Mikael som driver företaget men Per är fortfarande aktiv på heltid, trots uppnådd pensionsålder för flera år sedan.

JOBBA HOS OSS?

Blev du intresserad?

TA kontakt